من
وارث
کدام مردانه گی ام؟
که
امروز زنی
آن را
به دار سوال کشید.
نیمه ی تکامل من
که خود
گم شده.
روزگار!!
تو
هویت ام را
به من
بدهکاری.
اسفند هشتادو دو
از (بهمن کاظمی کردستانی)
من
وارث
کدام مردانه گی ام؟
که
امروز زنی
آن را
به دار سوال کشید.
نیمه ی تکامل من
که خود
گم شده.
روزگار!!
تو
هویت ام را
به من
بدهکاری.
اسفند هشتادو دو
از (بهمن کاظمی کردستانی)
ویرایش توسط Salar : 17th October 2007 در ساعت 02:39 PM
این شعر بهمن را خوانده ای؟
بخوان لطفا .
و چه استادانه سروده است .
آیا میتوانی از شعر های خوئی . کسرائی و یا شاملو تمییز داری.؟
من که نظرم اینطور .
نظر تو استاد ارجمندم را خواستم جویا شوم.
شهریار.
ویرایش توسط Shahriar : 17th October 2007 در ساعت 03:07 AM
خویش را اول مدوا کن کمال این است و بس !!!
با درود
ضمن سپاس از آقا بهمن بخاطر شعرهای بسیار قوی خدمت آقا شهریار عزیز هم عرض میکنم که شعرهای آقا بهمن واقعا زیبا هستند در هر سایت دیگری هم که من شعرهای ایشان را دیده و میخوانم علاقه ی دوستدارانش به شعرهایش کاملا به چشم میخوره اینهمه تنها از قابلیت این عزیز نشات میگیره بعقیده ی من یکی از دل ناچسبترین مقایسات مقایسه بین شعراست! چه بسا اگر فلان شاعر معروف سه دهه بعد از بهمن یا نوعی ظهور میکرد و در شرایط عصر وی (بهمن) به موضوعات نگاه میکرد حتی فرصت هم پیدا نمیکرد که برای چاپ اثرش تحریک شود اونوقت نوشته هاش میشد دلنوشته ! من یا هر کسی دیگه شاید مینوتنستیم کسی باشیم مثل...
شاعری را میشناسم که هیچ اثر چاپی ندارد ولی واقعا سروده هاش در حد عالیه حال آنکه شاعر دیگری را هم می شناسم که یک جوال اثر چاپی دارد و شاید بیشتر بخاطر پیپ و تنباکویش معروف بوده نه لذت آفرینی هنری...
وقتی ّبهمن شعری مینویسد حتی کوتاه مخاطب این امکان را پیدا میکند که در بالاترین سطح از فضا سازی قرار گیرد اصلا مخاطب حس میکند که کسی در نزدیکی اش نشسته داره دردهایش را ورق میزنه ...به این میگن پختگی در سرایندگی. قطعا آقا شهریار هماطوریکه من به مراتب دانش و آگاهی شما ایمان دارم تردیدی ندارم که بحق از شعرهای آقا بهمن یا دیگر دوستان استقبال میکنید و هر نظری هم که میدهید صائب و وارد است.
هم برای آقا بهمن و هم برای شما آرزوی ماندگاری دارم
با احترام / عاکف
بادرو
سپاس از بزرگوار استادم جناب عاکف، نقد شما ونیز دیگر صاحب نظران امید به انجام بهترسرودن شعر گونه را در من بیشتر خواهد کرد.
در حال حاضر 1 کاربر این موضوع را مشاهده می کند(کنند). (0 کاربر و 1 مهمان )