+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آشوبگران را شناسایی کنید

کاربر تازه وارد imanfakhar آواتار ها
    کتابخانه
    0
    Uploads
    0

آشوبگران را شناسایی کنید

با عنایت به بعضی از جریانات اینترنتی و و غیر اینترنتی اما موافق و کاملا در مسیر بادهای فصلی پیش بینی شده من هم وظیفه دونستم تصاویر چندتن از خطرناکترین عوامل دشمن رو برای شناسایی ارسال کنم
    عکس اول
    2333.jpg
    همانطوز که می بینید خودش رو به خواب زده تا هم رد گم کنه و هم به عنوان نمادی به رسانه های بیگانه بگه مردم خوابیدن
    با بستن یک عدد روبان دور از جون بلا نسبت روم به دیوار سبز رنگ داره به شدت اغت + شاش می کنه
    گرچه هنوز مدرکی دال بر اینکه ریگی توی کفشش هست یا نه بدست نیاوردیم اما بدون تردید شلوارش پر ریگه اونم چه ریگی
    روزنامه حیوان به عنوان یک رسانه مردمی و کاملا بی طرف اعلام کرده که مدارک کاملا مستندی داره که ثابت می کنه فرد درون عکس به یکی از گروهک های معاند و بی حیا و نامرد و مزدور امریکایی گرایش داشته و در کودتای طبس نیز از سران گارد کودتاگر بوده فقط طبق این مدارک اون یارو تو طبس ذغال شده که احتمالا خودش رو با سرمایه های جناح به ظاهر اصلاح طلب ترمیم مجدد کرده
    شناسایی کنید

2463.jpg
    این مزدور هم که کاملا حرکات مشکوکش در عکس مشخصه و پلیس جنایی (جنازه یاب) هم تائید کرده با توجه به مرگ مشکوک ندا در امیر آباد و جهت دست این تروریست که سر خیابان بهبودی روی سکوی مسجد نبش بهبودی نشسته احتمال زیادی داره که وی همون ضارب منافق باشه که ندا رو با یکی از هم حزبی های اعدام شده قدیمیش اشتباه می گیره و ترورش می کنه!!!

404.jpg
    و این هم یک سند از آسیب رسونی مستقیم به اموال عمومی و مردم
    همونطور که میبینید با چسباندن یک برگ بر روی تابلوی مقدس توقف مطلقا ممنوع از چند حربه برای ایجاد خسارت استفاده کرده اند
    1. با استفاده بیش از اندازه و غیر معمول چسب قصد در هدر دادن ثروت ملی که بصورت یارانه به همین چسب هم پرداخت می شد رو داشتند که بحمد ا.. این مشکل ریشه کن شد
    2. با استتار و مخفی کردن تابلوی مقدس توقف ممنوع قصد عوام فریبی داشته تا رانندگان با ندیدن پیام تاریخی تابلو در محل مذکور توقف کنند تا بدینوسیله هم افکار عمومی جریحه دار گردد و هم خودروی متخلف به پارکینگ انتقال یافته در نتیجه راننده مجبور گردد که ما بقی مسیر را پیاده طی طریق نماید تا بتوانند برای رسانه های بیگانه در خصوص تعداد راهپیمایی کنندگان صحنه سازی کنند (این مسئله به حدی در ایران گنگ و ناشناخته است که بعید می دونم کسی بتونه درکش کنه)
    3. با نشر شعار غیر ارزشی و مخالف با شئونات ملی «سکوت» در واقع به همه کسانی که حرف زده اند تهمت دروغپردازی بزنند و از طرفی مردم را در رابطه با افزایش تحریم ها دعوت به سکوت و تائید بیگانگان می نمایند.
    من به استناد همین مدارک درخواست اشد مجازات رو دارم حالا واسه هرکی که گیرتون اومد

.................................................. .................................................. ..................................... پی نوشت
    لطفا جدی نگیرید اگر این نوشته با واقعیت انطباق نداره بدلیل اینه که طنزه و با هدف خندوندن مخاطب نوشته شده و اگر حس کردید به حقیقت نزدیکه باور بفرمائید من مقصر نیستم تمام سعیم رو می کنم چیزی نفهمم ولی این چشمهای بی مروت خلاصه یه جایی درگیر خیابونهای شهرم می شه
    ای آنکه نشسته ای بر آن تخت بلند
    اما نه کریمی و نه خانی و نه زند
    لطف تو به ما نمی رسد شاهنشاه
    خیری کن و مرحمت مفرمای گزند

2. The Following 2 Users Say Thank You to imanfakhar For This Useful Post:

baygut (1st February 2010), syronz (25th January 2010)

+ پاسخ به موضوع

Thread Information

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر این موضوع را مشاهده می کند(کنند). (0 کاربر و 1 مهمان )